Godmorgon från Medelhavet!

0

Nu är det dags att uppdatera om vår fantastiska resa men som inte blev riktigt som planerat. Jag blev förkyld!

När vi kom hit i lördags så somnade vi med ac:n inställd på 18 grader!

Sen på söndagen så åkte vi på Hamam och det var ljuvligt! 🙂 Varken jag eller Claes hade upplevt det tidigare. Hur många har varit på äkta Turkisk hamam? Vi blev skrubbade, badade bastu, ångbastu, badade i en jacuzzi och fick helkroppsmassage. Kändes så skönt efteråt och huden blev så len. Sen avslutades det med att vi fick dricka Turkiskt äppelte. Hamam var nog en del av det också som satte igång en utrensning i kroppen så att jag blev sjuk. Trist att vara sjuk på semestern men nu kan det bara bli bättre. 🙂

Är lite piggare idag, har tagit medicin som vi gick i två timmar för att köpa igår. Haha

Vi tog ett morgondopp i poolen nu på morgonen, det var helt tomt på människor och helt tyst. Var så skönt att ta ett tidigt dopp. Ja ni ser ju på bilden. 🙂

Nu blir det mer bad och sol och utrensning.

Det kommer mer inlägg så ska jag berätta mer om vad allt vi har varit med om. Mycket på kort tid. 😀

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke