När vi affirmerar och visualiserar så krävs det också att vi har tillit och tålamod

0

Hej vackra själar! 🙂

Hoppas att ni har det bra och kan svalka er i värmen, nu är det en extremhetta som de flesta av oss har märkt.
Många som lider av det, både människor och djur.
Jag dricker mycket vatten och svalkar av mig i en kall dusch mellan jobben och packande inför resan.
Det blir ännu mer värme där, och då gäller det att bada mycket.
Vi kanske får simhud mellan tårna tills vi kommer hem igen. haha 😉

Det ska bli så skönt att komma iväg och koppla av efter en intensiv vinter och vår, det är viktigt att koppla av och ta hand om sig själv också. 🙂 Jag längtar också tills vi ska flytta in i lägenheten, det blir allt på en gång.
Det har fallit på plats och det gör det när vi visualiserar och affirmerar, och har tillit och tålamod.
Viktigt att tro på att universum leder oss precis dit vi ska och är menade att komma, för så blir det när vi följer vårt flöde och litar på att det blir som det ska.

Under de senaste månaderna så har jag fått till mig ännu mer insikter om både livet, personlig utveckling och mig själv, och det har lett till att jag har fått mycket nya idéer som jag ska skrida till verket med.
Mer info kommer så fort det är klart för att lanseras.

Jag ska försöka att hålla bloggen uppdaterad under resan, så mycket det går. 🙂
Som jag skrev i mitt inlägg med budskap, så kommer det att komma ut budskap på måndag här i bloggen för hela veckan. Om ni vill, dela gärna den vidare så att fler får ta del av veckans budskap, tack! ❤
När jag kommer hem igen så fortsätter min kurs Väck upp din inre glöd, och andra veckan i Augusti är fullbokad men veckan efter (v.33) finns det några platser kvar för uppstart. Om du vill börja den eller undrar över något så skicka ett meddelande till mig. Kursen kostar 350:- ord. pris 650:-

Du kanske vill boka frågor eller någon av mina andra tjänster?
Passa på att boka nu innan det blir fullbokat.
Jag svarar på alla bokningsförfrågningar så fort jag kan, alla får svar.
Lättast når du mig på min offentliga sida—–>>  Angelwind

Nu önskar jag dig en underbar fortsättning på den här veckan, så hörs vi igen till helgen när vi har kommit fram.
Namaste Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke