Med hjälp av affirmationer och visualisering så kan du uppnå allt du önskar

0

Hej! 🙂
Nu var det ett tag sen jag bloggade. Jag har haft och har mycket jobb så har inte haft tiden att blogga.
Jag älskar att jobba med det andliga och mediala och det är en av mina passioner.
Min kurs Väck upp din inre glöd är nästan fullbokad hela augusti och eventuellt längre, är ödmjukt tacksam över att kunna vägleda och utveckla. Om du är intresserad av att börja den kursen så är det bara att du hör av dig så kan vi boka in ca from mitten/slutet av Augusti, beroende på hur många som redan har börjat då.
Om du vill boka så passa på innan det blir fullt. Om du vill boka enstaka frågor eller Karolinas Sommarspecial eller något annan av mina tjänster så är du varmt välkommen att höra av dig. 🙂

Mycket har hänt sedan jag bloggade, spännande och underbara saker.
Jag och min man har affirmerat och visualiserat vårt drömhem, det har hjälpt oss att komma precis dit vi är menade att komma. Det är dit vi ska.
Vi har haft tillit vilket är så viktigt, och att visualisera som att det redan har hänt, och positiva affirmationer.
Jag föreställde mig precis hur det skulle kännas, se ut och att det skulle vara centralt.

Vi hade skickat en intresseanmälan om en lägenhet i Januari som vi inte fick något svar på, och jag tänkte inte mer på det sen när det hade gått en tid.
Visualiserade och affirmerade regelbundet och speciellt mycket den senaste månaden utan en tanke på hyresvärd eller så.

Helt plötsligt så fick jag ett mail, precis från den hyresvärden som jag hade mailat en intresseanmälan till i Januari.
Det var oväntat och glädjande. Jag skickade en intresseanmälan och hon ringde upp inom kort och ville visa oss en speciell lägenhet. Vi kände direkt att JA här vill vi bo.
Det är en lägenhet med stuckaturer i taket och mycket historia med i bilden. Det ska bli underbart att flytta in.

Till veckan så ska vi åka utomlands och sen flyttar vi äntligen in när vi kommer hem. 🙂
Det kommer att bli en utveckling på många sätt, och ni kommer att få veta mer om det.

Kom ihåg att med hjälp av affirmationer och visualisering så kan du uppnå allt du önskar, och blir det inte exakt som du trodde så blir det ännu bättre. Vänta och se! 🙂

Önskar dig allt gott!
Namaste Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke