Budskap Lördag 14/7 – Söndag 15/7

0

Hej vackra själar! 🙂
Budskap för Lördag – Söndag.

Lördag – Belöna dig själv
Du har gett ut mycket av dig själv den senaste tiden och nu är det dags för dig att ta emot. Ta dig tid att belöna dig själv på ett meningsfullt sätt. Balansen mellan att ge och ta emot är livsviktig om du ska kunna hålla humöret, energin och motivationen på en hög och jämn nivå.
Du drog det här kortet därför att det är dags belöna dig själv för allt hårt arbete. Alla behöver belönas och du är inget undantag. Att ge till sig själv gör underverk för energin, humöret och motivationen. Investera i dig själv och ägna tid åt att ta hand om dig själv idag. Ge dig själv något du länge velat ha; en sak, en resa eller en tjänst.
Lägg märke till hur ditt inre barn blommar upp av glädje över denna kärleksfulla uppmärksamhet.

Övriga betydelser
*Ta ledigt från jobbet idag *Kosta på dig själv något härligt lyxigt *Balansera givande och tagande *Försäkra dig om att du tillåter dig själv att ta emot *Känn uppskattning över allt du har åstadkommit

Söndag – Se bara kärlek
Se bortom det som verkar vara fel, misstag och missförstånd. Se bara kärlek inom varje människa, dig själv inkluderad. Ditt stadiga fokus på den kärlek som varje situation i själva verket bottnar i, för med sig helande på ett sätt som du inte hade kunnat drömma om.
Änglarna gav dig det här kortet för att påminna dig om att se dig själv, andra och varje situation med deras ögon.
När du fokuserar på kärlek faller allt som inte är kärleksfullt bort. Det är som att skruva upp ljuset för att minska mörkret. Kalla på änglarna närhelst du behöver hjälp med att se saker ur en mer kärleksfull synvinkel.

Övriga betydelser
*Se bortom andras personligheter och egon och se ängeln i dem. Änglarna kan hjälpa dig med detta om det verkar svårt *Förlåt någon eller något *Släpp ilska, smärta eller fördömanden och ge dem till änglarna *Ägna dina affirmationer åt det du önskar istället för åt det du är rädd för.

 

Vill du ha vägledning i en specifik fråga?

En fråga 80:- eller två frågor 140:- Vägledningen fås inom 4-5 dagar. ❤

Betalas med swish. Du når mig på messenger (Karolina Angelwind) eller mail anglarfinns@outlook.com

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke