Budskap Torsdag 12/7 – Fredag 13/7

0

Här får ni budskap för Torsdag – Fredag. 🙂

Torsdag – Glädje
Glädje är den högsta energi som finns, och ger en magisk känsla av att allt är möjligt. Glädje uppstår när man uppskattar de gåvor som finns i varje ögonblick. Glädje gör att du drar till dig och skapar nuet och framtiden på högsta möjliga nivå.
Du drog det här kortet som en påminnelse om att du har tillgång till din kraft när du är centrerad i en känsla av glädje. Be dina änglar visa dig vilka förändringar du kan göra för att föra in mera glädje i ditt och andras liv. Om du känner dig som en fånge eller ett offer så kan änglarna hjälpa dig att lätta på bördan. En positiv syn på framtiden ger dig den frihet som du längtar efter samtidigt som dina åtaganden blir skötta.

Övriga betydelser
*Släpp eller läk de delar av ditt liv som saknar glädje *Svaret på din fråga innebär att välja den väg som ger dig mest glädje *Släpp rädslan när du manifesterar och fokusera istället på den glädje som du skulle känna om det redan vore verklighet

Fredag – Handla utan tvekan
Dina böner och positiva förväntningar har blivit hörda och besvarade. Vi har samarbetat med dig i den här frågan sedan den uppkom och vi fortsätter att övervaka dig och alla andra som är inblandade. Fortsätt på din inslagna väg, för den kommer att ta dig riktigt långt.
Det här kortet kommer till dig som uppmuntran och stöd i situationen som du frågar om. Änglarna försäkrar att utgången kommer att bli lyckosam om du fortsätter att fylla situationen med kärlek och vägledda handlingar.

Övriga betydelser
*Tveka inte, den rätta tiden är nu *Du är på rätt väg *Din idé är gudomligt inspirerad *Änglarna förutspår ett framgångsrikt resultat

 

Vill du ha vägledning i en specifik fråga?

En fråga 80:- eller två frågor 140:- Vägledningen fås inom 4-5 dagar. ❤

Betalas med swish. Du når mig på messenger (Karolina Angelwind) eller mail anglarfinns@outlook.com

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke