Budskap Lördag 23/6 – Söndag 24/6

2

Har ni haft en mysig midsommar?
Jag har inte haft tid att göra budskap men nu kommer det för Lördag – Söndag. 🙂

Heliga Jordmoder
Ett kärleksbudskap
“Vi reser genom vårt sinnes oändliga korridorer tills vi en dag finner en väg som leder oss till vårt hjärta.” Den som du är på riktigt har ingenting att göra med din personlighet eller dina prestationer, framgångar eller misslyckanden. Det “du” som du tror är du är en skådespelare som spelar en roll som din själ har valt.
Din essens är “själ” – “ljus” utan början eller slut.
Du är en evig gnista av ren kreativitet, obegränsad potential som längtar efter att få uttryckas och bli uppfylld. Din potential är ditt öde, det väntar på att du ska kalla på det. Lita på ditt hjärta och använd dess kärlek och visdom i allt du gör.
På det sättet kommer allt som du skapar eller gör att bli ett sant uttryck för din själ. Det är genom att uttrycka din själ som du skapar saker som består. Var sann mot dig själv.

Affirmation

Jag är i grunden ljus
Jag är i grunden en själ
Jag är ren, kreativ potential
Jag är vägledd av mitt hjärta
Jag använder kärlek och visdom i allt
jag säger och gör

Önskar er er magisk fortsättning på midsommarhelgen! 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Hamiyet Sahin den

  Jätte fint inlägg<3

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina du 🙂 <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke