Nu har jag fått ett andebesök igen, är det dig denna kvinna vill nå?

0

Det började med att jag kände gråten i halsen, och kände mig “tung” och illa till mods.
Tog en liten stund och sen trädde en kvinna fram. Hon var jätteledsen, hon önskade att hon skulle ha hunnit med mer när hon levde. Hon älskade blommor (petunia) och naturen, mycket lila visar hon mig.
Hon är ca 50 år, ljust axellångt hår, smal kroppsbyggnad, ödmjuk och lite försiktig. Det känns som att hon inte ville störa, hon försökte att klara sig mycket själv för hon var inte den som ville be om hjälp i första taget.
En kvinna kan själv säger hon och skrattar. Hon visar också broderier, med lila blommor bland annat.
Blommor var viktigt för henne och hon älskade också midsommar och det är nog därför hon vill nå fram nu och visa sin närvaro. Hon ger mig namnen Anna och Jenny, men inget mer om det så du som läser det här kanske känner igen dig eller kan det vara någon av dina vänner som känner igen den här kvinnan?

Hon visar att hon har en kvinna med sig som är äldre med kort rullat grått hår. Lite rund kvinna, hon känns som en mormor. Hon säger mormor, ler och håller om hennes axlar. Mormor sitter i rullstol, iallafall den sista tiden. Känner att hon är lättad när hon har fått komma fram och förmedla. Hon visar att hon är lättad och att hon är med extra mycket just under midsommar och andra högtider/firande. Hon visar mig att något hände under midsommar, som att hon gick bort eller åkte in på sjukhus då. Ser också en sjukhussäng där hon ligger.

Hon vill komma i kontakt med Anna eller Jenny, får till mig åldern 32, hon har något administrativt jobb och hon jobbar också med människor. Är aktiv och mycket på gång samtidigt, hon säger ta det lugnt och stressa inte så mycket. Kom ihåg att andas och vila. Hon är stolt över dig och är med och önskar att du kunde se hur fin du är, säger hon.

Hon skickar så mycket kärlek, och ler stort och är tacksam över att få komma fram. Det riktigt lyser om henne. Nu är hon harmonisk.

Om du känner igen den här kvinnan så skicka iväg ett pm till mig. (Karolina Angelwind) Dela gärna det här så att hon rätt person hittas. ❤ Tack snälla!

Önskar er alla en riktigt go midsommar! 🙂

Namaste Karolina 🙏

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke