Budskap Tisdag 19/6 – Onsdag 20/6

0

Jag hade ingen möjlighet att lägga budskap igår men här kommer budskap för Tisdag – Onsdag. 🙂

Vinterns Slut 
Förnyelse, pånyttfödelse, positiva resultat

Det här kortet står för pånyttfödelse, förnyelse och nytt växande. Hjulet har redan börjat snurra även om du kanske inte är medveten om det. En grå och kall period är på väg att ta slut i ditt liv och en ny säsong tar sin början.
Precis som trädkvinnan på det här kortet så har de första vårtecknen just börjat visa sig, de första skotten spirar, och snart kommer de nya knopparna att blomma ut och bada i ljuset från solen. Många vackra saker är på gång för dig. Nya möjligheter dyker upp, ibland helt oväntat. Omfamna dem när de gör det, tveka inte, det här är din tid att lysa. Det här är en lyckosam och framgångsrik period för dig. Många saker som inte var möjliga tidigare, är det nu. Dörrar som tidigare var stängda är nu öppna. Det här kortet står även för resor och positiva resultat.

Affirmation
Jag tackar för alla gåvor som jag tar emot varje dag
Allt är möjligt för mig nu
Alla dörrar är öppna
Jag bjuder in framgång i mitt liv
Jag omfamnar nya möjligheter

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke