Budskap Fredag 15/6 – Söndag 17/6

0

Budskap för Fredag – Söndag

Tänker på dig
En kärleksfull tanke, lycklig slump

Det här kortet är en bekräftelse på att någon som du har tänkt på även har tänkt på dig. Det kan antingen vara någon som har gått bort eller en levande vän, familjemedlem eller någon som står dig nära. Våra tankar och känslor är energifrekvenser eller våglängder som överskrider tid och rum. Alla sänder vi och tar emot information genom våra tankar och känslor. Det spelar ingen roll om någon är nära eller långt borta, levande eller bortgången, vi är undermedvetet i konstant kommunikation med de som vi tänker på och älskar. Nu när du har fått veta detta föreställer du säkert dig att dina tankar färdas genom tid och rum. Men i själva verket färdas ingenting egentligen någonstans alls. Det beror på att energimässigt, eller andligt, så finns det inte någon separation. Vi är alla sammanlänkade och i slutändan så är vi ett, evigt hållna i ett hav av gudomlig kärlek. Det stora kosmiska havet av liv är så vidsträckt och oändligt som vi föreställa oss, och på samma gång så kan det vara mindre än den minsta partikel.

Känner också att helgen handlar om att känna dig hemma i dig själv, oavsett vart du än är.
Om du behöver vara i stillhet, sitta i tystnad så gör det.
Sök upp de människorna som du känner en koppling tillsammans med eller njut av stillheten på egen hand.
Det är dags att komma hem till dig själv nu. Det är en värdefull tid just nu, du får viktiga insikter och förståelse som manifesteras i en ny fas av ditt liv.
Meditation kan hjälpa dig att komma till ro, och även att få till dig viktiga budskap och insikter, som kommer att vara vägledning för dig inför det som kommer till dig. Du behöver inte förbereda dig inför den meditationen, lyssna på någon meditation och sitt eller ligg ner och slappna av. Det som ska komma fram just nu kommer.
Släpp alla tankar om vad eller hur du får budskap/vägledning och vila i dig själv.

Affirmation
Allt det som jag älskar lever för alltid i mitt hjärta
Jag är ett med hela mänskligheten
Jag är ett med hela skapelsen
Jag är i konstant samhörighet med alla
Tid och rum är bara verkliga när jag
           tror att de är det

Önskar dig en magisk helg 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke