Del 2, Det är utvecklande att gå sin egen väg

0

Hej vackra själar!
Nu kommer som lovat en uppföljning på mitt tidigare inlägg. 🙂
Här kan du läsa Del 1

Så vad är för dig att gå din egen väg? Vad känner du själv att du behöver för förändringar för att komma framåt?

Det är inte alltid svaren kommer på en gång och det är okej, det kommer när det ska, när det är dags.
Vi går igenom olika saker i livet som för oss dit vi ska, kanske ska det till något större som får oss att tänka till och bestämma oss för att göra förändringar.

Jag har upplevt att komma till en punkt där vi känner att nu det får vara nog, att nu SKA det bli förändringar är en vändpunkt för många och det är naturligt. Det är också naturligt att inte våga eller veta hur vi ska göra förändringar som får oss att växa.

Men egentligen är det inte lättare att välja det “trygga och bekväma” som inte leder oss framåt? Det leder oss inte till en känsla av frihet och harmoni.
Att kliva ur “det bekväma”, the comfort zone  är nyttigt för oss alla om vi vill komma framåt.

Jag vill också dela min kurs med er som ni har möjlighet att gå du som vill ha in fina förändringar i ditt liv.
Kursen heter Väck upp din inre glöd och är en period på 4 veckor, som du kan förlänga sen om du önskar.
Den är på distans så alla kan vara med.
Du får vägledning en gång i veckan att jobba med, och coaching där emellan om du behöver det.

Du är välkommen att boka in och börja att förändra ditt liv tillsammans med mig och änglarna! 🙂
Kostnad 350:- Ord. 650:-
Kontakta mig via pm.

Här är omdöme från några som har gått min kurs.

Har gått en fantastisk kurs. Vill verkligen rekommendera denna kurs,
”Väck din inre glöd”, där Karolina har väglett med hjälp av budskap för veckan. Budskap som verkligen hjälp till att komma till insikt. Hjälp med meditationen har jag fått genom länkar Karolina skickat med som verkligen passat för just det endamålet. Jag känner mej stärkt av detta. Jag är så tacksam
Tack Karolina

”Väck upp din inre glöd i sommar”
Det här var bland det bästa jag hakat på! Att få vägledning varje vecka, av den mest generösa, varma, fina Karolina. Utan problem har jag fått svar på frågor och även toppen peppning när det behövts. Mina veckor har gått och jag saknar det redan och kommer definitivt boka fler veckor!
Kan varmt rekommendera fler att prova! Tusen tack Karolina, du är bäst!

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke