Budskap Torsdag 14/6

4

Här får ni budskap för idag Torsdag 🙂

Intuitiv kommunikation
Hjärtats tysta viskningar

Det här kortet bekräftar att du har en naturlig klärvoajant förmåga som kan utvecklas och växa ytterligare.
Men för att kunna utveckla den här naturliga gåvan måste du vara mer uppmärksam på din intuition. Den kan ta sig många uttryck. Den kan till exempel vara en magkänsla, en ovanlig och oväntad tanke, eller en subtil och låg viskning som tycks flöda ut ur hjärtat. Slut dina ögon och uppmärksamma allt som du känner omkring dig. Universum lever, jorden och naturen är levande energier. Vare sig du vet det eller inte så finns det en del av dig som är i konstant kommunikation med hela skapelsen. Därför är du även i konstant kommunikation med hela skapelsen. Därför är du även i konstant kommunikation med allt och alla. Allt du behöver för att utvidga den här underbara förmågan finns inom dig. Börja lyssna på din inre röst och lär dig att lita på din känsla och naturliga instinkt. Du håller på att upptäcka ett helt nytt sätt att vara.

Affirmation
Jag fokuserar på min inre värld
Jag är ett med hela skapelsen
Allt är sammankopplat på ett energiplan
Jag litar på min intuition
Min medvetenhet växer genom kärlek

Jag känner också att många av er har ett speciellt band till djur, och det har både med djur som lever bland oss och djuren på andra sidan. Ni förstår varandra och djuret/djuren som du har på andra sidan är med dig, du har kanske sett eller känt av djurets närvaro. Lita på det du känner. De är som dina skyddsänglar, din kärlek till dem stärker ert band ytterligare och de stannar hos dig för alltid.
Dina djur här på jorden är omringade av änglar som leder till mirakler för dig och dina kära. Att du kan kommnicera med djuren utan ord och ert speciella band öppnar nya dörrar för dig.

Namaste
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. annsandrum on

  Mitt varma tack till dig Karolina och till dina andliga uppdragsgivare! Jag blev verkligen träffad av ditt budskap i dag… min andliga mediala sida har nog alltid funnits där men jag vet och känner att jag behöver vara mer grundad i min intuition och i meditation, men mitt tankeflöde är starkt…hahah
  En älskad hund gick bort i november och jag talar ofta till henne med tacksamhet och kärlek… Jag älskar djur och hundar och har haft flera såna jordänglar i mitt liv. Nu känner jag att vår älskade schäfertik på andra sidan har hjälpt oss i sorgen genom att “placera” en ny hund, en vacker svartschäferkille hos oss. Tacksamheten är stor och jag känner ibland vår älskade gamla hunds kärlek och närvaro. precis som du skriver, mirakler blir möjliga…! Kram till dig!

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod och tack till dig med fina!
   Underbart, och det kan du öppna upp mer, ha tillit och ja meditera så öppnar det sig mer. 🙂
   Så fint och kärleksfullt och hon finns med er och vill att ni ska må bra, hon vill se er lyckliga.
   Ja hon har hjälpt er, det känner jag och att du känner hennes närvaro ibland stämmer så bra, hon finns där.
   Mirakler ja, de är möjliga, kärlek och kram till dig! Karolina

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod fina 💕
   Tack snälla, jag älskar att dela musik som känns på djupet.
   Kram Karolina 💕 🙏

Lämna en tanke