Tack för alla Gratulationerna igår!

4

Är så tacksam för alla gratulationerna igår, det värmer, tack! 🙂 
Jag blev firad en dag i förskott av min syster och hennes barn, och igår av min man och mina föräldrar.
Mycket glädje och skratt som betyder så mycket.

Myser tillsammans med mina nära.
De andra vill inte vara med på bild. haha

Min man gjorde en tårta, gjord med kärlek.

Kärlek 

Så tacksam för det här och nu ska jag sitta här och jobba, meditera och bara njuta.

Nu önskar jag er alla en underbar fortsättning på den här veckan. 
Ska nu sätta mig och meditera och njuta av glädjen och harmonin, låt harmonin följa dig vart du än är.

Ljus & Kärlek
Namaste Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Claes Angelwind den

  Jaa å grattis ännu en gång min älskade fru ❤ Kul att (jag) vi kunde glädja dig på din dag 🎉❤ Men vad gör man inte när (jag) vi alltid får tusen ggr tillbaka ❤ Så fint du skriver ❤

  • karolinaochanglarna den

   Tack älskling 😘 💕 Det var en underbar dag som alla andra dagar med dig. ❤ Vad gulligt av dig, tack. 🙂

 2. Conny den

  Så det har varit en “ha-den-äran-på…-dag”? Grattis så.

  • karolinaochanglarna den

   Ja det var det. 🙂 Tack så mycket 🙏
   Önskar dig en fin fortsättning på veckan. ☀

Lämna en tanke