Budskap Måndag 11/6 – Onsdag 13/6

2

Hur har helgen varit? Jag har det toppen och vilan gjorde susen, viktigt att lyssna på kroppen. 🙂
Idag så är det min födelsedag, och min man ska göra en tårta och go mat. Är så tacksam för allt.
Här kommer budskap till er underbara.

Heligt Hjärta & Nattvind
Passion, kärlek, andlig kommunikation, att möta rädslan, undermedveten frigörelse, healing

Du är på väg in i en period av djup och innerlig kärlek, en stark känslomässig tid där du ifrågasätter, tänker och fokuserar på de saker som betyder allra mest för dig. Du kommer att märka att du håller på att utvärdera dina prioriteringar och grundvärderingar, och det leder dig in på en väg av inre sökande som för med sig djupare andliga band till jorden, dina omgivningar, din familj, dina vänner och dina nära och kära. Din uppskattning och passion för livet ökar. Vid vissa tillfällen flödar dina känslor över tills det nästan blir outhärdliga. Det är dock inget att vara orolig eller rädd för, det här är en högst helig och dyrbar tid genom vilken dina kärleksfulla intentioner både syns och känns för dem omkring dig. Ditt inre ljus och visdom lyser upp, helar och inspirerar. Det här är en bra tid för kreativt skrivande, eller så kanske du känner för att teckna, måla eller ta upp någon annan sorts kreativ sysselsättning. Tacka jorden och stjärnorna för de många välsignelser som du får.
För en del så kan det också handla om en störd sömnrytm, intensiva drömmar eller mardrömmar. Det är någonting som besvärar dig, men det erkänner du inte öppet, varken för dig själv eller för andra. Den här ouppklarade situationen har skapat rädsla och oro som du behöver lösa. På grund av det så bearbetas situationen av ditt undermedvetna medan du sover. Rädslan kommer upp i dina drömmar gång på gång i olika former och skepnader. Det här är ditt undermedvetnas sätt att ta hand om situationen och tvinga dig att möta din rädsla. På något plan är det här till stor hjälp, och hur som helst så är att medvetet möta dina rädslor det enda sättet som den här situationen kan lösas på. Börja med att verkligen erkänna din rädsla. Uttryck den i detalj genom att skriva ner den. Dela den sedan genom att prata med någon som du litar på. Den här enkla processen kräver mod, men det är värt det.
Att erkänna och uttrycka sin rädsla är det första stora steget mot att läka situationen. Du kommer att upptäcka att allt löser sig snart. Känn inom dig att när du löser upp den här rädslan och omfamnar den, går igenom det så kommer kärleken inom dig att växa. Det som kommer ur detta när du har löst det är just KÄRLEK, heligt hjärta.
Låt kärleken inom dig växa redan nu.

Önskar dig en magisk början på veckan!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Riitta Larsson den

  Grattis! 🎂💖🥂🍀🌹Ha en fin födelsedag!♥️

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina du! 🙂 <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke