Underbara sommar och blev överraskad och firad idag

0

Hur har ni det? Här är det toppen, jag älskar sommaren och allt som kan upplevas den här årstiden.
Igår så blev det en utflykt, var meningen att det skulle bli ett besök i ett tempel men de hade hunnit att stänga.
Men det var så vackert och magiskt, så dit blir det ett besök inom kort. Det blir en upplevelse.

Då ska jag dela bilder och berätta mer om det, och mina upplevelser där. 🙂

Idag så blev jag firad lite i förskott, är så tacksam! Det blev tårta och paket och go mat som min man lagade. 🙂
Imorgon måndag är det min födelsedag, tacksam för livet och allt som jag får uppleva.
Jag är tacksam för all kärlek och glädje som jag har runt mig och även inom mig som är så viktigt för oss alla.

Massor med kärlek
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke