Budskap Fredag 8/6 – Söndag 10/6

2

Hej vackra själar! 🙂
Förlåt för att jag inte har lagt några budskap, jag har haft mycket jobb och mellan det så behövs vila. 🙂
Hur har ni det? Jag hoppas att ni får en magisk helg.

Budskap för helgen

Healing
Återknyta till sin sanna natur

Kvinnan på det här kortet har rest långt och länge i jakt på den lycka som hon inte har kunnat finna. Förvirrad och trött ger hon upp och återvänder till sin inre fristad, en plats av ljus inuti hjärtat där hon finner en djup känsla av frid. Hon återupptäcker och återknyter till sin sanna natur genom att släppa allt som är ytligt i hennes liv. Hon funderar över sitt förflutna och kan nu se vad som är sant och vad som är falskt, vad som är verkligt och vad som är en illusion. I stillheten i sitt hjärta hör hon en viskning, ett budskap om kärlek, hjärtat är tacksamt att hon har kommit tillbaka. Under de senaste månaderna har du oavsiktligt styrt åt fel håll, långsamt tappat sikte på det som är viktigt och, utan att du har förstått det, förlorat kontakten med ditt sanna jag. Det är dags för dig att återknyta och återupptäcka din sanna essens och ditt inre barn. Sluta leta utanför dig. Leta inom dig så kommer du att återupptäcka magin.

Affirmation
Min heliga plats är en rymd av ljus i mitt hjärta
Jag finner ro och belåtenhet inom mig
Mitt hjärta visar mig min sanning
Mitt hjärta speglar mitt sanna jag
Mitt hjärta vägleder mig

Jag vill också dela med mig av min kurs “Väck upp din inre glöd”.
Jag startade den i början av maj, många hoppade på och några har gått färdigt och några har förlängt.
Det har gått bra och här vill jag visa lite feedback som jag har fått.

”Väck upp din inre glöd i sommar”

Det här var bland det bästa jag hakat på! Att få vägledning varje vecka, av den mest generösa, varma, fina Karolina. Utan problem har jag fått svar på frågor och även toppen peppning när det behövts. Mina veckor har gått och jag saknar det redan och kommer definitivt boka fler veckor! 
Kan varmt rekommendera fler att prova! Tusen tack Karolina, du är bäst! �

Om du också vill ta chansen att få vägledning så skicka iväg ett pm till mig. (Karolina Angelwind)
En månad 350:- Ord 650:-

Namaste Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anette Bjärnstedt den

  Tack ❤ 💕 så jättemycket för budskapet

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina <3 🙂
   Kram Karolina

Lämna en tanke