Jag vill visa er maj-boxen

0

”Detta inlägg är en annons och innehåller annonslänkar.”.

Jag hoppas att ni har en underbar helg, och får njuta av det underbara vädret. 🙂
Hos mig är det soligt och varmt och riktigt härligt väder, och njuter för fullt.
Nu vill jag visa er den spännande majboxen.

Maj-Boxen

*Belvita Chocolate Hazelnut
*Berocca Sport
*Friggs Chiafrö & Havssalt
*Nygårda Fruktsoda
*Pandy Caramel Seasalt
*Noa Active Herbs
*Naturdiet Bar Toffee Caramel eller Chocolate Raspberry
*Haribo Starmix

Det innehåller också en rabattkod på 30% till att få köpa en examenspresent (smycken) av märket Emma Israelsson, som är ett snabbt växande svenskt smyckesvarumärke på den internationella marknaden.
Även en spännande tävling till My favorite! Tio vinnare får hem deras VM-box, fullproppad med allt du behöver inför första matchen! Fina tävlingar varje månad. 🙂
Boxarna innehåller också mycket ekologiska produkter.

Du kan läsa mer HÄR och starta din prenumeration om du vill få hem överraskningar och även gamla klassiker. 🙂

Nu önskar jag er alla en underbar fortsättning på helgen! 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke