Väck upp din inre glöd i sommar

0

Hej alla vackra själar! 🙂
Hur har ni det? Jag har det bra i solen, det är så härligt med sommar och värme! Äntligen! 🙂

Som ni kanske vet så öppnade jag upp för en ny tjänst för några veckor sedan som heter “Väck upp din inre glöd”.
Varför jag gjorde det är för att jag vet att långsiktiga förändringar kräver mer än några dagar, och det kan vara svårt att få en djupare förändring på kort tid. Det blir en period på 4 veckor och det går att förlänga om du behöver mer tid.
När jag mediterade så fick jag till mig att göra just detta och det blev så bra och det finns fortfarande chansen att få detta för det lägre priset 350:- ord 650:-
Passa på att boka nu, jag börjar att bli fullbokad ett tag framöver.
Det är på distans så alla kan gå den.

Du kan läsa mer om det HÄR

Det går också att boka mina övriga tjänster.
Karolinas Sommarspecial 150:-
Då ger du mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, och jag ger dig budskap och vägledning.

1 fråga 80:- eller 2 frågor för 140:-

Andekontakt 300:-

Du når min på pm, på fb (Karolina Angelwind)

Välkomna!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke