Väck upp din inre glöd i sommar

0

Hej alla vackra själar! 🙂
Hur har ni det? Jag har det bra i solen, det är så härligt med sommar och värme! Äntligen! 🙂

Som ni kanske vet så öppnade jag upp för en ny tjänst för några veckor sedan som heter “Väck upp din inre glöd”.
Varför jag gjorde det är för att jag vet att långsiktiga förändringar kräver mer än några dagar, och det kan vara svårt att få en djupare förändring på kort tid. Det blir en period på 4 veckor och det går att förlänga om du behöver mer tid.
När jag mediterade så fick jag till mig att göra just detta och det blev så bra och det finns fortfarande chansen att få detta för det lägre priset 350:- ord 650:-
Passa på att boka nu, jag börjar att bli fullbokad ett tag framöver.
Det är på distans så alla kan gå den.

Du kan läsa mer om det HÄR

Det går också att boka mina övriga tjänster.
Karolinas Sommarspecial 150:-
Då ger du mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, och jag ger dig budskap och vägledning.

1 fråga 80:- eller 2 frågor för 140:-

Andekontakt 300:-

Du når min på pm, på fb (Karolina Angelwind)

Välkomna!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke