Budskap Torsdag 31/5

2

Här kommer budskap för Torsdag. 🙂
Nu är det sista dagen av Maj och nu vänder vi ett nytt blad, och låter den eviga kärleken inom oss växa.

Evig kärlek
Lycka, harmoni, tillfredsställelse 

Någonting är snart uppklarat. Ett nytt blad vänds när en oro löser upp sig och öppnar upp för en period av solsken. En tid för att slappna av och njuta av livet, fri från den oro som har kastat en grå skugga över ditt liv under de senaste veckorna. Försök att tillbringa en del tid i naturen under den kommande månaden. Tillåt dig själv att få återknyta till Gaias vårdande och helande kraft. Fördjupa och omge dig själv med hennes naturliga skönhet, för hon kommer att hjälpa dig att återfå jämvikten, balansera dina energicentra och fylla på din kropp, ditt sinne och din ande. Det kan vara svårt för dig att stänga av till en början, med efter några dagar, när dina tankar blir långsammare, kommer du att komma in i en mer avslappnad rytm. Gör det bästa av den här möjligheten medans du kan.

Affirmation
Jag är psykiskt och känslomässigt knuten till
Moder Jords helande krafter
Jag omger mig med hennes skönhet och 
känner en djup känsla av stillhet
Jag är fri från oro
Varje dag blir jag starkare och mer avslappnad
Mitt liv är i perfekt balans

Namaste Karolina & Änglarna 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Tack fina du för dagens vägledning, det stämmer så bra 💗 ❤️❤️❤️ Önskar Dig en fin dag 🌞 Kram Linda 🌸

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod fina ☀✨ Underbart. 💕 💕 💕
   Tack snälla, det önskar jag dig med.
   Kram Karolina

Lämna en tanke