Budskap Måndag 28/5 – Onsdag 30/5

0

Här kommer budskap för Måndag – Onsdag. 🙂

Heligt hjärta & Intuitiv kommunikation
Passion, kärlek, andlig kommunikation, hjärtats tysta viskningar

Du är på väg in i en period av djup och innerlig kärlek, en stark och känslomässig tid där du ifrågasätter, tänker och fokuserar på de saker som betyder allra mest för dig. Du kommer att märka att du håller på att utvärdera dina prioriteringar och grundvärderingar, och det leder dig in på en väg av inre sökande som för med sig djupare andliga band till jorden, dina omgivningar, din familj, dina vänner och dina nära och kära. I det här så kommer också din intuitiva kommunikation in. Du har en naturlig klärvoajant förmåga som kan utvecklas och växa ytterligare. Men för att kunna utveckla den här naturliga gåvan måste du vara mer uppmärksam på din intuition. Den kan ta sig många uttryck. Det kan till exempel vara en magkänsla, en ovanlig och oväntad tanke, eller en subtil och låg viskning som tycks flöda ut ur hjärtat. Slut dina ögon och uppmärksamma allt som du känner omkring dig. Vare sig du vet det eller inte finns det en del av dig som är i konstant kommunikation med hela skapelsen. Därför är du även i konstant kommunikation med allt och alla.  Din uppskattning och passion för livet ökar. Vid vissa tillfällen flödar dina känslor över tills de nästan blir outhärdliga. Det är dock ingenting att vara orolig eller rädd för, det här är en högst helig och dyrbar tid genom vilken dina kärleksfulla intentioner både syns och känns för de omkring dig. Ditt inre ljus och visdom lyser upp, helar och inspirerar. Det här är en bra tid för kreativt skrivande, eller så kanske du känner för att teckna, måla eller ta upp någon annan sorts kreativ sysselsättning. Tacka jorden och stjärnorna för de många välsignelser som du får. Allt du behöver för att utvidga den här underbara förmågan finns inom dig. Börja lyssna på din inre röst och lär dig att lita på din känsla och naturliga instinkt. Du håller på att upptäcka ett helt nytt sätt att vara.

Önskar dig en magisk början på veckan!
Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke