Budskap Fredag 25/5 – Söndag 27/5

0

Här kommer budskap för hela helgen. 🙂

Intuitiv kommunikation & Healing

Hjärtats tysta viskningar, Återknyta till sin sanna natur

Det här kortet bekräftar att du har en naturlig klärvoajant förmåga som kan utvecklas och växa ytterligare. Men för att kunna utveckla den här naturliga gåvan måste du vara mer uppmärksam på din intuition. Detta kan komma i många former. Det kan till exempel vara en magkänsla, en ovanlig och oväntad tanke eller en subtil och låg viskning som tycks flöda ut ur hjärtat. Blunda och var medveten om allt du känner omkring dig. Universum är levande, jorden och naturen är levande energier. Vare sig du vet det eller inte, så finns en del av dig som står i ständig kommunikation med hela skapelsen. Därför är du också i ständig kommunikation med alla och allt. Allt du behöver för att utvidga denna underbara förmåga finns inom dig. Börja lyssna på din inre röst och lär dig att lita på din känsla och naturliga instinkt. Du är på väg att upptäcka ett helt nytt sätt att vara.
Den här helgen handlar också om healing och att återvända till din inre fristad, en plats av ljus inuti hjärtat där du finner en djup känsla av av frid. Du återupptäcker och återknyter till din sanna natur genom att släppa allt som är ytligt i ditt liv. I stillheten i ditt hjärta hör du en viskning, en budskap om kärlek, hjärtat är tacksamt för att du har kommit tillbaka. Under de senaste månaderna har du oavsiktligt styrt åt fel håll. Långsamt tappat sikte på det som verkligen är viktigt och, utan att du har förstått det, förlorat kontakten med ditt sanna jag. Det är dags för dig att återknyta och återupptäcka din sanna essens och ditt inre barn. Sluta leta utanför dig. Leta inom dig så kommer du att återupptäcka magin.

Så det här handlar om att lyssna på din intuition och att öppna upp för den healing som finns tillgänglig för dig, där har du svaren som du söker eller väntar på. I detta så stärker du både din intuition och finner frid inuti dig, i din fristad.

Önskar dig en magisk helg!
Namaste Karolina & Änglarna ❤

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke