Budskap Torsdag 24/5

0

Här får ni budskap för Torsdag 🙂

Dold Väg
Äktenskapet mellan ande och materia
Du har rest långt i jakt efter en högre mening och förverkligande. Du har kommit långt och lärt dig värdefulla läxor. Du vill fortsätta din resa men vägen verkar ha tagit slut. Hur ska du nu ta dig vidare?
Bildsymboliken på det här kortet är förlagd inuti en magisk skog: det ser inbjudande ut, ändå är vägen framåt inte tydlig.

Det finns ingen fysisk väg, men det går ändå att ta sig framåt. Mellan träden finns det en symbol för evigt ljus och till höger en symbol för healing och beskydd. Det här kortet inbjuder dig till att andligt röra dig framåt och erbjuder dig healing och beskydd på vägen. Ande och materia måste nu smälta samman om verklig utveckling ska kunna komma till stånd; ditt logiska sinne måste alliera sig med ditt hjärta. När både hjärtat och sinnet är fokuserade på samma mål så är fantastiska saker möjliga. Det här är sann andlig alkemi; allt det som du arbetar mot kan nu uppnås.

Affirmation
Mitt hjärta och mitt sinne är på precis samma våglängd
Mitt hjärtas och mina tankars önskan är ett
Jag är en andlig varelse i en fysisk kropp
Vägen framåt är fylld med ljus
Ljuset från min själ lyser upp min väg

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke