Nu har jag lottat ut vinnarna

0

Jag vill börja med att tacka er alla för all ljus och kärlek som ni sprider, det värmer! 🙂
Det ligger mig varmt om hjärtat att dela budskap, andlighet/medialt och inlägg om mitt egna liv och livets olika sidor, som kan guida er framåt. Ni är fantastiska!

Nu har jag lottat ut de två som får en varsin vägledning av mig och det blev Maria Sunnergren och Sten Sofia.
Stort grattis till er! 🙂 Ni kan skriva till mig på messenger (Karolina Angelwind) så tar vi det där.
Ni som inte vann den här gången kommer att få fler chanser. Jag har fler jubileum att fira inom kort. 🙂
Fortsättning följer…

Önskar er en underbar fortsättning på kvällen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke