Budskap Måndag 21/5 – Onsdag 23/5

2

Hej vackra själar! 🙂

Hur har ni det i solen? Hoppas att ni har det helt underbart.
Här kommer jag med budskap.

Vinterns Slut & Ganesha
Förnyelse, pånyttfödelse, positiva resultat, sopa undan hinder, beskydd & vägledning
Nu handlar det om pånyttfödelse, förnyelse, nytt växande, tecken på en god framtid. Hjulet har redan börjat att snurra även om du kanske inte är medveten om det. Vad som än har motverkat din utveckling eller hindrat dig från att röra dig framåt kommer snart att lösa sig. Ett hinder har sopats undan och du är fri att gå vidare. Dina planer kan nu bära frukt. En grå och kall period är på väg att ta slut i ditt liv och en ny säsong tar sin början. Kom ihåg att allt händer av en anledning. Blockeringarna som du mötte var egentligen en dold välsignelse, ett gudomligt ingripande. Tiden och omständigheterna var inte gynnsamma tidigare och dina ansträngningar hade bara slutat i besvikelse och misslyckande. Precis som för trädkvinnan på det här kortet så har det första vårtecknen just börjat visa sig, de första skotten spirar, och snart kommer de nya knopparna att blomma ut och bada i ljuset från solen. Många vackra saker är på gång för dig.  Nya möjligheter dyker upp, ibland helt oväntat. Omfamna dem när de gör det, tveka inte, det här är din tid att lysa. Det här är en lyckosam och framgångsrik period för dig. Många saker som inte var möjliga tidigare, är det nu. Dörrar som tidigare var stängda är nu öppna. Vägen ligger nu öppen och tidpunkten är rätt, dina stjärnor befinner sig i rätt konstellation. Det här kortet står även för resor och positiva resultat.

Affirmation
Jag tackar för alla gåvor som jag tar emot varje dag
Allt är möjligt för mig nu 
Alla dörrar är öppna
Jag bjuder in framgång i mitt liv
Jag omfamnar nya möjligheter

Jag är beskyddad och vägledd av en högre kraft
När vägen är blockerad tar jag det som ett tecken att vänta
Jag tackar för gudomligt ingripande
När vägen är öppen går jag framåt med lätthet
Allt som inträffar eller inte inträffar gör det
för mitt högsta bästa

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. May-Britt Lindblom on

    Börjar med att tacka dig, bästa du💜 tack för att du delar med dig av budskapen du får😊 Jag har haft stor glädje och fått sådan bekräftelse till var jag befinner mig i livet. Dagens budskap och musiken var en underbar start på dagen samt på min fortsatta resa i livet✌️tack💜💜💜

Lämna en tanke