Idag den 20/5 så har jag bloggat i tre år, så kul!

21

Wow vad tiden går, jag började att blogga exakt för tre år sedan och snart för ett år sedan så började jag på Vivis fantastiska bloggportal. Vilken underbar känsla, så roligt att skriva och dela tankar och vägledning. Varför började jag inte skriva tidigare? Det var inte rätt tid då, men sen blev det så och det är en av mina passioner. Längtar efter att skriva nästa inlägg när jag har delat ett. Jag vill också tacka alla mina läsare, jättekul att ni vill följa min blogg. 🙂 Ni är fantastiska. ❤

Jag vill visa er mitt allra första inlägg som jag delade för tre år sedan (Nu har jag nått ännu fler drömmar.)

Hej! Har lärt mig mycket om livet och har även haft upp och nedgångar och vet också av egen erfarenhet att hur tungt det än känns vissa ggr så finns det alltid en ljusglimt att ta tag i och ta sig upp. Mitt liv har inte alltid varit lätt men en sak är säker och det är att jag aldrig har gett upp.

Livet är en skola och man lär sig nya saker varje dag, både om sig själv och andra. Man lär sig att hantera livets svårigheter och sitt tänk. Tänket är bland det viktigaste tycker jag. Positivitet föder positivitet och detsamma gäller negativitet.
Jag har fått kämpa med många saker genom mitt liv och fått ta motgångar men jag har kämpat på och nu så mår jag bra och jag har uppnått mina drömmar som jag så länge har haft och kämpat för 🙂
ALLA kan uppnå sina drömmar. Så ge inte upp, lev din dröm och föreställ dig att du redan är där och tänk positivt. Attraktionslagen (tankens kraft) är väldigt intressant tycker jag och det har funkat väldigt bra för mig och så många fler.
Jag kommer att berätta mer om min väg till lyckan som kan hjälpa många.
Ha en toppendag! 🙂
Kram Karolina

Intressant det här att gå tillbaka och läsa och reflektera över sina egna texter och tankar. Det där är alltså för 3 år sedan och mycket har förändrats och mycket har jag gått igenom som har gjort mig starkare.
Det jag inte visste då ser jag på andra sätt nu och ur andra synvinklar. Tiden gör mycket och vissa saker “måste” vi gå igenom för att bli den vi är menade att vara.
Här är jag för 3 år sedan

Bra sak detta att läsa gamla texter som vi skrivit för flera år sedan och se hur saker har förändrats.

Nu vill jag fira att jag har bloggat i tre år idag genom att lotta ut en vägledning till två st av er. Kommentera att du vill vara med så är du med i utlottningen. Svar kommer imorgon måndag kl 20:00. Lycka till!

Kram Karolina & Änglarna 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

21 kommentarer

 1. Carina Liljegard den

  Vill gärna vara med i utlottningen av vägledning. Jag behöver en knuff nu när livet just har frusit fast.

  • karolinaochanglarna den

   💕 🙏

 2. Inga Authen-Pettersson den

  Det var så roligt (och stärkande!), att läsa dina tankar för 3 år sedan.
  Det ger mig hopp inför framtiden!

  Idag är det exakt 9 månader sen som min man gick bort i cancer.
  Det var också på en söndag.

  Så visst har jag “suttit fast”, sorg tar tid. Men dina ord ger mig förhoppningar på framtiden.
  Tack.

  • karolinaochanglarna den

   <3 Styrkekramar till dig fina du. Tack, vad fint att höra att mina ord hjälper dig framåt. Jag beklagar sorgen. Kram Karolina

 3. Maria sunnergren den

  Gillar din blogg. Jag skulle bli väldigt tacksam om det blev jag som vann en vägledning av dig🧡
  / energi till dig från Maria ☀️

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina, vad kul att du gillar min blogg. ❤ 🙂
   Du är en av de som vann en vägledning, du kan kontakta mig på fb Karolina Angelwind. Grattis! <3
   /Skickar energi tillbaka till dig 🙏 ☀

 4. Annelene Ernerstam den

  Vill jättegärna vara med i utlottningen om en vägledning. Känns lite förvirrat i vissa delar av livet för tillfället…🙃🙏🏻

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

 5. Anette Bjärnstedt den

  Ja tack är gärna med i utlottningen ❤💕

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

 6. Anna Olsson den

  Är gärna med i utlottningen Tack 🙏🏼💖🙏🏼

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

 7. Minna den

  Hej Karolina😊
  Vill gärna vara med i utlottningen..tack för dina budskap…ha en härlig dag..kram/minna👼💕

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

 8. Pernilla Theander den

  Jag vill gärna bara med🌸💓

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

 9. Pernilla Theander den

  Oj! vara menar jag..😂

 10. Elisabeth den

  Jag är gärna med i utlottningen om vägledning! Tack

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

 11. Ruth Larsson den

  Skulle också vilja vara med om jag får.

  • karolinaochanglarna den

   <3 🙂 Kram Karolina

Lämna en tanke