Jag har hittat min magiska skog

0

Nu kommer fortsättningen på det jag skrev om igår, min dröm om den magiska skogen som kallade på mig.
Den var så verklig och den kändes så starkt att jag skulle till en viss skog, men jag hade aldrig varit i den skogen tidigare utan bara åkt förbi. I min dröm så kom den upp som en magisk skog, och min längtan att åka dit var så stark.

 

Jag och min man åkte dit igår. Så fort vi började att gå in mot skogen blev vi välkomnade av småfåglarna, kändes så rätt på en gång. Skogen är magisk, en trollskog.
Fick mycket tecken och en stark känsla av magi kom över oss. Det blir som ett andra hem för oss, där vi kommer att vara så mycket som möjligt. Naturen ger mycket svar. 🙂
   

Skogen är verkligen underbar, det här blir det en fortsättning på. 🙂
Om du får en känsla av något eller har en dröm som kommer upp starkt som du dras dit, ta dig dig så kommer du att upptäcka mycket. Naturen gör så mycket för oss, och vi kan göra mycket för naturen.

  

Fortsättning följer. Önskar dig en magisk fortsättning på helgen. 🌞
Namaste Karolina & Änglarna â¤

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke