Budskap Lördag 19/5 – Söndag 20/5

2

Här får ni budskap för Lördag – Söndag ❤

ZENTRÄDGÅRD
Inre rum Livet är fullt av upp och nedgångar, ständig ebb och flod mellan krig och fred. Allting har en positiv och en negativ laddning. Harmoni och disharmoni, ordning och kaos, klarhet och förvirring, stillhet och konflikt, allt arbetar tillsammans. I vår fysiska värld går det inte att få det ena utan det andra. Men precis som alla andra önskar du ibland att saker kunde vara annorlunda. Varför kan vi inte få leva i frid? Jo, svaret är att det är möjligt att få frid, men du kan bara finna den inom dig. Första steget är att acceptera världen som den är, låt bara saker vara. Lita på att allt sker av en orsak och att det finns ett högre syfte bakom allt. Gör dig uppmärksam på din andning, låt den vägleda dig till en plats av frid och ljus, en vacker trädgård inuti ditt hjärtats gyllene kammare. Det är här, i ditt inre rum som du kommer att finna frid som du söker. Frid är bara möjlig när vi känner frid i våra hjärtan. När du till och med kan finna frid mitt i kaoset så är du en sann mästare. Affirmation Jag accepterar och älskar världen som den är Jag litar på att det finns en högre ordning för allting Jag finner tröst i mitt hjärtas inre rum Jag flyttar min uppmärksamhet inåt Jag är friden som jag söker

Affirmation
Jag accepterar och älskar världen som den är
Jag litar på att det finns en högre ordning för allting
Jag finner tröst i mitt hjärtas inre rum
Jag flyttar min uppmärksamhet inåt
Jag är friden som jag söker

ISAIAH (Du har med dig Isaiah som hjälper dig i dina förädringar)
“Du är mogen för nya möjligheter och du känner dig angelägen att kliva in i nya territorium kära du, dina nya och spännande livsförändringar är oundvikliga. Det finns ingen återvändo! Istället för att vara kvar i det trygga, bestämde du dig för att gå framåt. Det är därför jag är med dig just nu, för att ge dig det extra mod och säkerhet som du behöver.” “Det finns dock ingen anledning att stressa. Det här är en inkubationstid, när naturen kan tillåta allt att växa i sin egen takt. Var försäkrad om att din livsförändring kommer att ske i precis rätt ögonblick! Under tiden ska du veta att Gud och änglarna vakar över dig. Du är trygg och väldigt älskad. Grattis till den här nya perioden i ditt liv!”

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. omandlighetochdetundermedvetna on

  Vad bra kort för i dag!!!! Och vilken underbar musik!!! Vad världen är vacker, och din själ…. Fantastisk, lyser igenom!!! <3

  • karolinaochanglarna on

   Tack vackra själ, så fint skrivet av dig. Det värmer mitt hjärta. ❤
   Stor varm kram 🙏 🙂

Lämna en tanke