Den magiska skogen

4

Hej!

Jag drömde om en magisk skog inatt, det var en underbar skog. Total harmoni och magi omringade oss och lille Viking hittade ett litet krypin med ett litet tak som han kröp in i, så harmonisk han med.
Den känslan jag hade i drömmen speglar så som jag känner inom mig, underbart. Jag var ett med skogen, jag följer min inre vägledning och vad den säger mig. Jag följer mitt flöde. 

Skogen kallar, det är dags igen. Jag vet redan vilken skog fast jag aldrig har varit där, har bara åkt förbi. ❤ 

Vad ger dig harmoni?
Ha en underbar dag! 🙂

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. omandlighetochdetundermedvetna den

  När jag lidit mycket och finner ett sätt att acceptera situationen infinner sig harmoni. Det är en lättnad och glädje, sinnesro…. Att jag mår så pass bra nu trots alla mediciner jag fått är snarast ett mirakel! Jag har fått min mardrömsmedicin tom. Och jag har bara mått 1 / 10 dåligt av vad jag annars gjort på den…. Nää, 1 / 100. Jag har tur att jag klarat mig så pass bra trots allt!!!! Jag mår bra nu och vill inte förstöra det med att prata om det för mkt…

  Peace Sister

  • karolinaochanglarna den

   Kärlek och Styrka till dig <3
   Naturen kan hjälpa dig att få in harmoni, du klarar mer än vad du tror fina du.
   Du har redan kommit långt.
   Kram Karolina

 2. birgitsanglarum den

  Hej fina du <3
  Jag har också en skog som är min fristad, där jag kan rena min själ och fylla på med positiv energi. Dessutom är jag så lyckligt lottad att jag har en underbar trädgård där jag också kan ladda energi och bara vara. Träden och naturen ger så mycket, jag blir bubblande lycklig bara jag tänker på det.
  Just nu sitter vi på altanen efter att ha ätit en god middag och vi lyssnar på fåglarna som kvittrar. Så harmoniskt.
  Kram på dig fina du <3

  • karolinaochanglarna den

   Hej fina du ❤
   Visst är det underbart, naturen är så vacker.
   Det låter härligt, ja du är lyckligt lottad. 🙂
   Önskar dig allt gott.
   Kram på dig med

Lämna en tanke