Budskap Fredag 18/5

2

Hej fina du! 🙂
Nu kommer jag med budskap för Fredag. Ni som följer mina budskap har läst om trollskog och allt spännande som väntar, och med det kan ju en rädsla komma upp till ytan. Det kommer upp för att vi ska gå igenom de bitarna som är viktiga för att vi ska nå vår fulla potential och komma över de bitarna som är i vägen.
Igår handlade det om att slappna av och tillåta sig själv att bara vara, och nu kommer rening upp. 


Rening (Eld)

Det mest väsentliga, den nakna sanningen, helhet
Vad är det som ditt hjärta verkligen längtar efter? Vad är det som du upplever saknas i ditt liv? För att finna svaren så måste du söka inuti ditt hjärta. Det vet du redan, men du har tvekat eftersom en del av dig är rädd för det som ditt hjärta försöker att säga. Det enda sättet att fortsätta framåt är att möta din rädsla. Någonting i ditt liv fungerar inte så som du skulle vilja att det gjorde, och det kommer inte att bli bättre förrän du är modig nog att ta tag i det. Slut ögonen och slappna av. Föreställ dig en vacker låga som värmer ditt hjärta och din själ. Känn hur dess renande och helande ljus bränner bort dina rädslor och tvivel, helar din kropp och ditt medvetande och rensar ut alla hinder, både verkliga och inbillade. Känn ditt hjärtas innersta som en ändlös rymd full av enbart ljus och kärlek. Känn friden. Du är trygg i den här oändliga rymden av ljus. Så, vad säger ditt hjärta nu? Om du får tårar i ögonen så vet du att det är det som är din sanning. Din själ kommer att leda dig mot lyckan, den enda du behöver göra är att följa med. Ha tillit!

Affirmation
Jag lyssnar till mitt hjärta och följer dess vägledning
Jag förtjänar att vara lycklig
Jag har kraften att skapa min egen verklighet
Jag har tillit till att allt kommer att ordna sig
Mitt liv är fritt från hinder

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Towa Hjälm den

    ❤🥀

    • karolinaochanglarna den


      Kram Karolina

Lämna en tanke