Fortsättning på -Är du redo att väcka upp din inre glöd?

0

Hej! 🙂
Jag önskar att ni alla har en underbar Torsdag, jag sitter och dricker kaffe och njuter.
Har de små sötnosarna sovande bredvid mig när jag jobbar.

De ger så mycket glädje och harmoni, djuren är så fantastiska och är ofta med mig när jag jobbar. 🙂
Ni som läste min senaste blogg vet att jag öppnade upp för en ny tjänst där jag hjälper dig under en månads tid (går såklart att förlänga om du vill efter det). Den heter Är du redo att väcka upp din inre glöd?
Om du har fastnat eller inte riktigt vet vart du ska börja, eller hur du ska göra för att just väcka upp din inre glöd så kan jag hjälpa dig.
Det här känns så rätt och att få göra det här mer långsiktigt för att få en djupare förändring för dig, för djupare långsiktig förändring kommer inte på ett par dagar.
Det är en del som redan har börjat och du kan börja när du vill, så hjälper jag dig att komma igång. 🙂
Välkommen till förändring och mycket glädje, vi ska nog väcka upp din inre glöd! 🙂
Det är på distans så alla kan vara med.

Här kan du läsa mitt tidigare inlägg med mer information om detta.
Är du redo att väcka upp din inre glöd?

 

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke