Hur kommer det att gå för Sverige i fotbollen?

0

Detta är ett sponsrat inlägg

Hej!
Nu i september 2018 är det ju premiär för fotbollens nya Nations League. Det är ett nytt tävlingskoncept som kommer att i princip ersätta herrlandslagens träningslandskamper. Det kommer istället att bli tävlingsmatcher mot nationer som blir rankade på samma nivå i ett ligasystem, med upp och nedflyttningar samt bonuschans att ta sig till EM-slutspel.

Var annat år Kommer Nations League spelas, det blir mycket spännande matcher.
Det kommer att vara 55 europeiska nationer med som kommer att delas upp i 4 nivåer (dvs ligor, A-D).
Sverige hamnar i liga B.

Du kan läsa mer om detta på den här sidan Nations League

Hur kommer det att gå för Sverige?
Min känsla är att Sverige kommer att ha styrka och möjligheter att vinna. Eftersom att jag är medial så får jag till mig bilder och information som visar på möjligheter till vinst för Sverige och vilken/vilka matcher det blir återstår att se.
Det här är ett lite annorlunda och nytt sätt att skriva på och det jag känner är hårt arbete med lovande resultat.
Jag ska kika på matcherna och se hur det går för Sverige, det ska bli spännande att se.
Hur tror du att det kommer att gå för Sverige?

Önskar dig en trevlig fortsättning på veckan! 🙂
Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke