Budskap Måndag 14/5 – Onsdag 16/5

0

Hej! 🙂

Har du haft en mysig helg? Det har jag haft, med fint väder. Så skönt att våren här! 🙂

Ni som läste mitt förra budskap är nog spända på fortsättningen?
Det handlade om att du är på väg in en ny spännande fas i ditt liv, en magisk resa med mycket spänning. Underbart! Här kommer fortsättningen för Måndag – Onsdag.

Ängslan & Eldträd

Det är vanligt att känna en rädsla/ängslan i något nytt men det är nu dags att ge dig av. Det finns ingenting att vara rädd för. Ta första steget, gör det bara, så kommer du att upptäcka att allt ordnar sig för dig. Ju mer du skjuter upp det desto svårare kommer det att bli. Det är inte så konstigt att du känner dig osäker på dig själv, det första steget är ibland det svåraste. Din kreativitet öppnas upp och gnistan i djupet av din själ tänds nu, och den kommer att utvecklas ytterligare till en passionerad eld, det ger dig också nya idéer. Du har mycket att erbjuda och det kommer du att förstå när du ger dig ut i världen. Var modig. Även om du till en början gör misstag så kommer du att bli väl mottagen. Det här är en början på någonting nytt för dig, kan vara att du startar upp något eget eller ett nytt intresse. Det du startar upp kommer att utvecklas mer och mer, det växer stadigt. Se varje dag som en erfarenhet att lära av. Din självkänsla och din framgång kommer att öka i takt med ditt självförtroende. Du är en uppriktig och vacker människa, tvivla inte på dig själv.
Det här blir blir en djup och fin passion för dig under en lång tid. Slappna bara av och följ ditt flöde, ha ett öppet sinne och hjärta under de kommande veckorna och var uppmärksam på det du får till dig via din intuition.

Önskar dig en magisk början på veckan ❤

Namaste Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke