Budskap Lördag 12/5 – Söndag 13/5

2

Hej vackra själar! ☀

Hår får ni budskap för Lördag & Söndag. ❤


Ganesha & Trollskog

Nu är du på väg in i en ny spännande fas i ditt liv, en spännande magisk resa.
Ganesha, en av de mest dyrkade gudarna i den hinduiska mytologin, har dykt upp i din läsning idag som tecken på en god framtid. Vad som än har motverkat din utveckling eller hindrat dig från att röra dig framåt kommer snart att lösa sig.
Ena stunden känns livet vardagligt och tråkigt, och i nästa stund sveper plötsligt någon eller något in i ditt liv som en frisk fläkt. Plötsligt känns det som att du befinner dig på en magisk mysterieresa, med en förnyad känsla av passion och lust till livet.
Ett hinder har sopats undan och du är fri att gå vidare. Dina planer kan nu bära frukt. Kom ihåg att allt händer av en anledning. Blockeringarna som du mötte var egentligen en dold välsignelse, ett gudomligt ingripande. Tiden och omständigheterna var inte gynnsamma tidigare och dina ansträngningar hade bara slutat i besvikelse och misslyckande. Vägen ligger nu öppen och tidpunkten är rätt, dina stjärnor befinner sig i rätt konstellation.
Och det gör inget att du inte riktigt har någon aning om vart allt detta leder dig. Att inte veta gör det hela faktiskt bara ännu mer spännande. Nu är livet fullt av romantik och oändligt kreativa möjligheter, tycks det som. Omfamna allt som kommer i din väg. Njut av resan och ha inte för bråttom att få saker och ting på plats eller att dra slutsatser. Låt saker och ting ske på sitt eget sätt och i sin egen takt. Det som nystas upp kommer att ge dig långvarig glädje och en djup känsla av tillfredsställelse.

Önskar er alla en magisk fortsättning på helgen 🙏

Kram Karolina & Änglarna

Och en favorit i repris som passar bra in i detta. ❤

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke