Är du redo att väcka upp din inre glöd?

1

Hej vackra själar! 🙂
Har du en härlig fredag? Jag hoppas att ni alla har det med mycket glädje och kärlek.
Som ni kanske redan vet så tycker jag om förändringar som lyfter och öppnar upp för möjligheter och att helas. Nu vill jag hjälpa dig som kanske känner att du har fastnat på något sätt i livet eller inte vet hur du ska ta dig framåt. Jag vill ge dig möjligheten att få vägledning av mig under en förändringsprocess i ditt liv.
Jag har fått till mig att göra det här för att kunna hjälpa ännu fler att nå sin inre harmoni och att på ett lättare sätt följa sitt eget flöde.

Större förändringar görs inte på några dagar, det tar olika tid för alla. Det är individuellt och därför så har jag skapat en ny tjänst som innebär förändring och vägledning stegvis under en period.
Den är lite lika Karolinas Vårspecial fast denna är under en längre tid, och du berättar för mig vad du vill förändra, vad du önskar att få in i ditt liv.

Du får ett kort i veckan + kortare vägledning inför varje vecka tillsammans med kortet.
Kan skickas antingen till din mobil, mail eller messenger. Smidigt och bra för dig att lätt kunna gå in och läsa det.
Jag använder mig av mina olika kort som jag har, tillsammans med min intuition.

Det här är bra för dig som vill börja göra förändringar i ditt liv som hjälper dig att se och upptäcka vilka fina möjligheter du har, och samtidigt helas. Jag och änglarna hjälper dig att väcka upp din inre glöd!

Jag har jag döpt det här till
Väck upp din inre glöd med Karolina Angelwind
Det är en period på 4 veckor på distans och det går att förlängas sedan om du önskar det.
Vägledning en gång i veckan + dina eventuella frågor om det.
Det är en förändringsprocess med renande, helande, väcka upp din inre glöd, se alla möjligheter som du kanske inte ser själv och mycket glädje. 🙂
Pris 1 månad 350:-  (ord. 650:-  )

Du är varmt välkommen! Du når mig på fb (Karolina Angelwind).
Önskar er alla en magisk fortsättning på fredagen! 🙂
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Pingback: Väck upp din inre glöd i sommar

Lämna en tanke