Nu har rätt person hittat mig som besöket från andra sidan ville nå

2

Hej!
Det är så fantastiskt att förmedla budskap från nära och kära från andra sidan, att de söker upp mig och hjälper mig och den de söker, att hitta rätt. Jag känner väldigt starkt för detta och jag öppnade upp för andekontakt 2015, är ödmjukt tacksam över att kunna förmedla budskap.

Om du inte har läst mitt tidigare inlägg om besöket från andra sidan så kan du göra det här

Här är svaret från personen som hon sökte. Så fint och tacksam för detta. Ã¢ÂÂ¤

Det bara känns att hon kan vara min mamma som gick bort snart för 30 år sedan. Fast hennes hår var lite kortare i slutet. Hon hade lungcanser 11 år och för fjärde gången så gick hon bort i 53-års ålder. Jag är den blonda och studerade då och har gjort det från och till alla åren. Det är kanske dax igen! Den mörkare är min lillasyster. Hon behöver vakas över! Vi fick riktigt nära kontakt i dem sista åren! Min mor tänkte verkligen på alla andra före sig själv! Det var 500 personer i hennes begravning som sörjde henne oändligt! Hon var verkligen Älskad!♥️ Det här känns väldigt rörande för fast det är så länge sedan så har jag tänkt på henne mycket på sista tiden! Hon kanske vill gratta mig på min födelsedag den 11.5. Det var Morsdag då i Finland. Hon skulle ha födelsedag i juni. Tack! Det känns bra att hon finns till för mig! Hon var den som förstog mig bäst och hon lyfte upp mig och uppmuntrade mig! En del av mig dog med henne! Varmaste Tack!💖♥️🌸🙏
Riitta Larsson

Massor med kärlek till er alla, nästa besök från andra sidan har inte kommit än. Vi får se när de väljer att söka upp mig. Då kommer ett nytt inlägg om det.

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Den du beskriver skulle även kunna vara min syster…. ryser när jag läser. Ålder lungsjukdom. Naturen vatten campade ofta i skogen. Älskade att fika ute. Var sina barnbarns bästa vän. 2 flickor varav ena ljust hår och modern mörkare hår. Hon jobbade inom hemtjänsten och var högt älskad. Väldigt hjälpsam mot alla.

    • karolinaochanglarna on

      Tack för ditt svar. ❤ Blir berörd av det du berättar, jag hoppas att din fina syster tar kontakt och vill förmedla budskap. Antingen via mig eller någon annan. 🙏 Den här kvinnan var till en annan. ❤
      Varm kram Karolina 👼

Lämna en tanke