Budskap Torsdag 10/5 – Fredag 11/5

0

Hej!
Har ni alla en härligt solig dag? Här hos mig är det solig och fint. 🙂
Våren är verkligen här nu, så underbart att se när det börjar att bli grönt och blommor börjar att titta fram.

För idag och imorgon så får jag till mig att följa flödet, och att bli mer öppen och mjuk. För en fantastisk glädje väntar på dig runt hörnet som du inte ser än. Lyssna på ditt hjärta och lyssna inåt, känn din egen inre harmoni. Den harmonin är inget som vi kan tvinga fram eller ta tag i, låt den växa fram i meditation. Då kommer den naturligt, när du växer tillsammans med din inre tystnad. Det gör också så att ditt tredje öga öppnas upp mer och även ditt hjärtchakra. När du hittar den glädjen runt hörnet så gör du det helt på egen hand, ingen kan peka ut det åt dig. Det är en glädje och oväntade möjligheter som finns djupt inne i ditt hjärta, redo att upptäckas. Nu när din kärlek till dig själv har ökat så når du också de här nya möjligheterna. Du är i harmoni med din egen natur, du får precis det du behöver nu. Tänk stort och lyft dig själv, njut av det här!

Önskar dig allt magiskt!
Kram Karolina & Änglarna 🙂

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke