Besök från andra sidan

2

Hej, nu har jag med mig den kvinnan som jag berättade om, ca 55 år, längden på håret var till nedanför axlarna. Hade problem med luftrören/lungorna, hon ville alla väl och var så upptagen med att hjälpa andra så hon glömde bort sig själv. Hon älskade naturen och blommor, och fika ute var också något som hon tyckte mycket om. Ser henne också med spelkort, hon visar mig dem och ler. Att umgås med sina nära och kära var något som hon verkligen uppskattade. Hon visar mig någon med blont hår, kan vara hennes dotter eller barnbarn. Hon är med och vakar, de hade ett speciellt och starkt band och hade kul ihop.
Hon älskade barn och var social och bjöd gärna över vänner och hjälpte gärna även människor hon träffade på ute som behövde hjälp. Ett hjärta av guld och hon glömde ofta bort sig själv, hon såg till andra före sig själv.
Det gav henne glädje att hjälpa andra, hon tyckte mycket om det. Det kommer också upp en sida av humor med henne, och kunde vara fräck i munnen med glimten i ögat.
Hon var en älskad person och full av kärlek och värme. Jag ser också en bild av att hon blev sjuk, det har något med lungorna/luftrören att göra. Får tyngre att andas och känner mig tung i kroppen, men hon försökte så långt det gick att inte låta det påverka henne. Hon var en person som kämpade och såg livet från den ljusa sidan trots motgångar. Hon är tacksam för livet och allt som hon fick vara med om och berättar om en resa, det är soligt och varmt. Ser solstolar och en pool och det är inte så långt till havet. Det var en underbar resa säger hon.
Jag känner att hon var en väldigt fin person som man ville vara nära, henne kunde alla vara sig själv med. Hon vet att det var jobbigt för de runt henne när hon gick bort, jag mår bra nu säger hon. Har inte svårt att andas längre.
Jag finns med och tittar till och hör när ni pratar med mig. Hon visar både den blonda tjejen och en kvinna med lite mörkare hår. De hör ihop och hon tittar till dem som en skyddande ängel. Den blonda tjejen studerar eller ska snart bli klar, det kommer att gå bra säger hon.
Jag älskar er!

Känner du igen den här kvinnan? Eller kan hon höra ihop med någon du känner?
Dela gärna, tack fina ni!  â¤

Ljus & Kärlek
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Riitta-Liisa Larsson on

  Det bara känns att hon kan vara min mamma som gick bort snart för 30 år sedan. Fast hennes hår var lite kortare i slutet. Hon hade lungcanser 11 år och för fjärde gången så gick hon bort i 53-års ålder. Jag är den blonda och studerade då och har gjort det från och till alla åren. Det är kanske dax igen! Den mörkare är min lillasyster. Hon behöver vakas över! Vi fick riktigt nära kontakt i dem sista åren! Min mor tänkte verkligen på alla andra före sig själv! Det var 500 personer i hennes begravning som sörjde henne oändligt! Hon var verkligen Älskad!♥️ Det här känns väldigt rörande för fast det är så länge sedan så har jag tänkt på henne mycket på sista tiden! Hon kanske vill gratta mig på min födelsedag den 11.5. Det var Morsdag då i Finland. Hon skulle ha födelsedag i juni. Tack! Det känns bra att hon finns till för mig! Hon var den som förstog mig bäst och hon lyfte upp mig och uppmuntrade mig! En del av mig dog med henne! Varmaste Tack!💖♥️🌸🙏
  Riitta Larsson

  • karolinaochanglarna on

   Tack fina du för ditt svar, helt underbart att höra att hon nådde fram och att du fick budskap. ❤ Precis som du skriver så känner jag det, så fint med denna kärlek och budskap från andra sidan. Jag känner en stark kärlek i att göra det här. Tack för ditt långa svar och detaljer. Massor med kärlek och värme från både mig och din mamma. ❤
   Du får fundera på det med studier och be om hennes vägledning och närvaro, hon finns med.
   Ljus & Kärlek Kram Karolina 🙏 👼

Lämna en tanke