Budskap Måndag 7/5 – Onsdag 9/5

4

Hej, här får ni budskap för Måndag – Onsdag. 🙂

Det första som visas är att det kommer nya möjligheter till dig. De här möjligheterna har du kanske inte sett helt klart innan, de ligger nu helt öppet framför dig. De kommer till dig tack vare att du har börjat att älska dig själv mer, då blir du mer avslappnad och följer flödet på ett mer fritt sätt. Det gör det också lättare för dig att jobba tillsammans med andra. Du kan nu se från högre höjder, du ser de här möjligheterna innan andra ser det. Du är i harmoni med dig själv nu, du får precis det du behöver för att komma framåt. Njut av det här!
Det här leder också till ett viktigt helande på djupet, gamla sår kan komma upp till ytan och det blir ett helande som får kärleken att växa sig större. Du är nu mer mottaglig för det helande som är viktigt för just dig.
Det visas precis som att du inte längre gömmer dig för dig själv eller för andra. Det hjälper dig och andra att läkas, acceptans är viktigt. Ta emot det som kommer och gå igenom det och låt läkningen fortsätta. Det är en del av resan att gå igenom alla bitar som kommer på vägen, att gå igenom det för att läka gamla sår och sen vibrera högre. Det här kommer att göra dig hel och med det följer också överflöd som kommer till dig. Renande, acceptans, helande, balans, glädje, nya möjligheter, självkärlek är ledord för den närmaste tiden.

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  • karolinaochanglarna on

   Varsågod fina 💕 🙏 💕
   Önskar dig en fin fortsättning på kvällen.
   Kram Karolina

Lämna en tanke