Befria dig

0

När vi är med om omtumlande saker som gräver djupare än bara på ytan, så händer det för att det ska bli som det ska. Skrapar vi bara på ytan så blir det inte som det ska djupt på insidan, och då känns det heller inte lika bra som det skulle kunna göra annars.

Vi alla kommer till den punkten då vi accepterar det som är och det vi behöver gå igenom. Det kan vara jobbigt och kanske stretar vi emot men när vi väl kommer över tröskeln och kliver in, så lättar det.

Då kommer en lättnad och en känsla “jag fixar det här”. Det är verkligen då vi blir fullt medvetna om att vi har en stor inre styrka, och att vi klarar av allt som kommer till oss.

Kan känna det som att levnadskonstnären inom oss kommer fram, som vi kanske inte alltid har låtit komma fram. Kanske kan det vara rädslor och begränsningar som kan sätta stopp.

Kanalisering från änglarna

Släpp taget om det som du är klar med, det hjälper dig att växa. Låt ditt ljus få lysa klart, släpp muren som du har runt dig. Tillåt det att flöda fritt inom dig och runt dig. 

Änglarna är fantastiska. ❤

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen 🙏

Kram Karolina & Änglarna

 

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke