Rätt person hittade mig som andebesöket sökte + nytt besök

0

Nu har rätt person hittat mig så att jag kunde förmedla fina kärleksfulla budskap från mannen, ödmjukt tacksam för detta. ❤ Tack för alla delningar så att rätt person hittade, så fint av er! Kärlek till er! ❤ 🙂
Att vara en öppen kanal för att dela budskap från andra sidan är så fint, tack!
Det här kommer när det kommer, jag kallar inte på de. De kommer till mig och jag känner av en närvaro på olika sätt och vissa är mer framåt än andra. Det är skillnad när de söker mig och inte som bokade andekontakter när jag söker de. Jag kan känna det på olika sätt rent fysiskt, eller få till mig bilder, namn, platser, dofter, att jag ser de i mitt inre. Det är individuellt hur de väljer att visa sig, det är alltid upp till de hur och när de väljer att träda fram.
Jag trivs väldigt bra med det här och jag ska fortsätta att dela med mig och söka efter rätt person här i min blogg.
Det var ju ett tag sen sist då jag fick besök men nu var det dags igen. Igår när jag kände av den mannen så ville även en kvinna komma fram, hon hörde inte ihop med den mannen. Hon har inte kommit fram än så jag väntar in henne så kommer det ett nytt inlägg när hon gör det. Det jag kan berätta om henne som jag snabbt fick till mig är att hon är ca 55 år, längden på håret var till nedanför axlarna. Hade problem med luftrören/lungorna, hon ville alla väl och var så upptagen med att hjälpa andra så hon glömde bort sig själv. Fortsättning följer…. ❤

Ljus & Kärlek
Kram Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke