Underbart med ny härlig energi

2

Hej fina du!
Har du en härligt solig dag? Hos mig är det soligt och fint, och har mer energi nu och det är på väg upp mer.
Så underbart att vara piggare och det finns ju små saker som piggar upp lite extra utöver också.
Att göra något extra för sig själv behövs och det har jag gjort.
Igår så var jag och min man uppe på Hotell södra berget och jag fick mina naglar fixade av en väldigt duktig kvinna, blev så nöjd och nu välkomnar jag våren med ny energi och med fina naglar. 🙂
Utsikten uppe på södra berget är helt fantastiskt och rogivande.

Det här gav mig ny energi utöver healingen som jag har fått (på distans) av en duktig kvinna. Utöver sköldkörteln så hade jag en smärta i ländryggen också som begränsade mig fysiskt som har blivit bättre nu, känns så skönt.
Jag har några behandlingar kvar och det kommer att hjälpa ännu mer. Jag affirmerar och visualiserar dagligen, och det hjälper processen ytterligare. 🙂

Nu ska jag njuta av vädret, fåglarna kvittrar och det är milt i luften. Underbart!
Önskar dig en magisk fortsättning på helgen fina du.

Kram Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Underbar läsning frugan 😜 ❤

    • karolinaochanglarna den

      Tack min älskade man 🙏 💕

Lämna en tanke