Budskap Lördag 5/5 – Söndag 6/5

2

Hej, nu kommer jag med budskap. 🙂 Energin kommer tillbaka mer och mer, så skönt.
Healingen som jag fick gjorde nog susen för sköldkörteln, berättar mer i ett nytt inlägg för nu kommer budskapet för resten av helgen. 🙂

Evig Dans
Rörelse, livets hjul, minsta motståndets väg
Kvinnan på den här bilden känner sig helt i ett med naturen. Hon är i samklang med jordens rytm och sina föränderliga cykler. Hon strävar inte mot naturens krafter, utan rör sig elegant med vinden. Men även om hennes kropp svajar med vinden så blåser hon inte bort från sin väg för hennes fötter är fast nedborrade i jorden och hon fortsätter att vara samlad, värdig och balanserad. Hon har visat sig i din läsning idag för att hjälpa dig att släppa loss och känna livets rytm. Det kommer att gynna dig väldigt mycket att tillåta dig själv att vara mer flexibel. Var öppen för nya idéer och acceptera att det är naturligt för saker att förändras. Streta inte emot livets naturliga flöde. Om vägen du går verkar vara en konstant uppförsbacke, hitta en annan väg. Det finns många sätt att ta sig dit du vill, så leta upp det sätt som ger minst motstånd. Det är ofta lättare att dansa sig fram än att knuffa sig igenom. Prova!

Affirmation
Jag accepterar förändringen och omfamnar de
nya möjligheter som den medför
Jag är flexibel och öppen för nya idéer
jag skapar en njutning i mitt liv
Jag ser på livet från ett balanserat perspektiv
Jag firar livet och dansar mig igenom det

Önskar dig en härlig fortsättning på helgen 🙂
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anette Bjärnstedt den

    Tack ❤ för budskapet det känns så bra

    • karolinaochanglarna den

      Varsågod fina 💕 🙏 Underbart. 🙂 Kram Karolina

Lämna en tanke