Min energi är på väg tillbaka

2

Hej på er! 🙂

Nu har jag inte bloggat på ett litet tag, ska berätta vad jag har haft för mig. Jag blev förkyld igen och så har jag problem med min sköldkörtel som jag berättade om. Det blev dubbelt upp för mig, och min energi har inte varit på topp. Att ha problem med sköldkörteln är redan jobbigt som det är men jag har fått hjälp med det. Bokade in en healing som har hjälp många så nu får vi se vad som händer. 🙂 Ska bli spännande att se resultaten. Vilan har behövts.

Jag har också hunnit med en liten weekendresa med min man, där vi förenade nytta med nöje. Vi hade kvar saker i ett förråd sen tiden då vi bodde i Göteborg så vi passade på att stanna över helgen, och kopplade av också. Det var mysigt och behövligt.

Här kommer lite bilder från tiden i Göteborg. 😊

Det kommer fler inlägg och även budskap så fort jag har mer energi.

Önskar er alla en riktigt mysig första maj 💕

Kram Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke