Här är Aprilboxen som jag vill visa er

0
”Detta inlägg är en annons och innehåller annonslänkar.”.


Nu vill jag visa upp Aprilboxen som jag har fått hem.

Det är spännande och uppiggande att få hem produkter att prova. 🙂 Det är blandade fina produkter.

Boxens innehåll
* Saltå Havrekross + Recept på gröt
*Topz eko Avsminkningsservetter
*Loka crush äpple
*Colgate slim soft advanced
*Felix senap orginal/sötstark
*Nöt-creme
*Festis
*Knorr snackpot carbonara
*Nicks coconut bar

Saltå Havrekross blir min favorit denna månad, nyttigt och uppiggande.
Du kan också tävla varje månad på instagram genom att dela en bild på din favorit ur boxen, mer info finns med i boxen. Du kan läsa mer här och även starta din prenumeration om du vill det.

Önskar dig en fin fortsättning på första maj!

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke