Vad jag skulle förvara i ett kassaskåp, vad skulle du förvara?

0

Detta är ett sponsrat inlägg” 

Hoppas att du har en härligt solig fredag. ☀

Där jag befinner mig just nu är det lite regn och smått kyligt, men snart kommer den riktiga värmen och då ökar också risken för brand. Jag har funderat lite på vad jag skulle förvara i ett kassaskåp. Jag skulle förvara värdepapper, foton, smycken och även saker som inte kanske har ett ekonomiskt värde men att det har ett värde för mig. Gamla minnen som symboliserar något för mig, även gåvor. Ska också nämna mina ängla/tarotkort, stenar/kristaller och annat som jag använder både privat och i jobbet. Tänker också på saker som vi kanske har fått som betyder mycket. Tänk om vi kunde förvara all kärlek och glädje vi har fått genom åren, som vi kan ta fram när det behövs extra mycket? Det kan vi ju tyvärr inte förvara i ett kassaskåp, men det kan vi alltid ha inom oss och tänka tillbaka på alla fina minnen med glädje och kärlek. Då växer den sig större.

Vad skulle du förvara i ett kassaskåp?

Du kan läsa mer om olika säkra kassaskåp på den här sidan

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke