Är livet ett pussel?

0

Är livet ett evigt pusslande? Att få saker att falla på plats?

Jag vet hur det kan kännas att pussla här och där. Kanske kämpar du med att få allt att gå ihop? Det som har hjälpt mig är att släppa taget om det jag inte kan påverka och följa mitt eget flöde. Även att meditera och stärka harmonin inom mig, det strålar då utåt också och du kommer att märka hur det blir precis som det ska. Släppa kontrollen och följa det som kommer på vägens gång är ett bra verktyg. Har du svårt att släppa kontrollen? Då är mitt tips att meditera och ställ frågan varför du har svårt att släppa taget? Slappna av och vänta in svaret, be änglarna om vägledning och hjälp att släppa det som du inte behöver längre. Ha tillit, de finns med dig hela vägen.

Den dörren som inte är öppen är kanske inte menad, släpp den och gå in genom dörren som öppnas för dig. När du följer ditt eget flöde så leder det dig precis rätt, där du ska vara just nu. Vissa saker är viktigt att gå igenom för att komma dit det är menat. Tänker bla på tuffa saker vi alla går igenom i livet, det är nödvändigt för att bli den vi är menade att vara. Acceptans är också viktigt, låt känslorna komma fram så kan du läkas. När vi lär oss att älska själva livet så förändras hela tillvaron till det positiva. Det hjälper dig att växa, låt ljuset inom dig få lysa! 💕

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke