Budskap Fredag 20/4 – Söndag 22/4

0

Hej fina du. här får du budskap för hela helgen 🙂
Jag är fortfarande lite låg på energi pga sköldkörteln men jag kämpar på. Hoppas att du har en underbar dag med vårsol och värme. Imorse behövde jag ingen jacka när jag tog en runda med hundarna, så skönt. 🙂

Nattvind
Det här kortet handlar om störd sömnrytm, intensiva drömmar eller mardrömmar. Det är någonting som besvärar dig, men det erkänner du inte öppet, varken för dig själv eller för andra. Den här ouppklarade situationen har skapat rädsla och oro som du behöver lösa. På grund av det så bearbetas situationen av ditt undermedvetna medan du sover. Rädslan kommer upp i dina drömmar gång på gång i olika former och skepnader. Det här är ditt undermedvetnas sätt att ta hand om situationen och tvinga dig att möta din rädsla. På något plan är det här till stor hjälp, och hur som helst så är att medvetet möta dina rädslor det enda sättet som den här situationen kan lösas på. Börja med att verkligen erkänna din rädsla. Uttryck den i detalj genom att skriva ner den. Dela den sedan genom att prata med någon som du litar på. Den här enkla processen kräver mod, men det är värt det. Att erkänna och uttrycka sin rädsla är det första stora steget mot att läka situationen. Du kommer att upptäcka att allt löser sig snart.

Yin Yang
Det är för närvarande disharmoni på något område i ditt liv på grund av att du vägrar att acceptera vissa sidor av din personlighet. Ingenting hos dig är dåligt. Varje egenskap eller kvalitet som du äger tjänar ett värdefullt syfte. Dessutom besitter du faktiskt de egenskaper och kvaliteter som du tror att du saknar. Gör en lista över alla saker hos dig själv som du inte tycker om. Fundera sedan över hur varenda en av dessa saker tjänar dig och andra på något sätt. Gör sedan en lista på alla de saker som du tycker om hos dig själv. Det är normalt att tro att dina positiva karaktärsdrag tveklöst tjänar både dig själv och andra, men för varje sak som upplevs positiv finns det något negativt. Tänk nu på de negativa sidorna och på de sidor som du upplever som positiva. Den här processen tar lite tid och kräver ett öppet hjärta och sinne. Det är definitivt en värdefull övning, för i slutändan kommer du förhoppningsvis att förstå att ingenting egentligen är bra eller dåligt. Varje sida av dig tjänar både dig och andra. Att äga, acceptera och älska det som är, utan att vilja ändra på det, kommer att få dig att leva gladare, hälsosammare och mer harmoniskt liv.

Ha en underbar helg! 🙂
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke