Budskap Tisdag 17/4 – Torsdag 19/4

4

Hej fina du! 🙂
Nu kommer jag med budskap, hade fullt upp hela helgen med att vara kattvakt och firade min syster som fyllde år.
Har också fått problem med min sköldkörtel som gör att min energi inte är på topp just nu men jag tar igen mig. 🙂

Det första jag får upp är gåva, och det du är i nu bär på en gåva. Du har jobbat hårt och det kommer att ge dig en gåva. Framgång och lycka väntar dig både inom dig och det du har runt dig. Det som du har varit med om i ditt liv har lett dig dit du är idag, det blomstrar inom dig och känner du inte det än så gör du det snart.
Det ger dig också känslan av helhet och obegränsade möjligheter och du låter inte något runt dig påverka dig på ett negativt sätt. Du har ett skydd runt dig av ljus som hjälper dig att fullborda.
Känn också in om du håller fast vid något som du innerst inne inte vill hålla fast vid?
Du kanske håller tillbaka med något, kanske är det att dela med dig av din kärlek till andra pga en rädsla?
När du delar med dig så kommer du att expandera ännu mer. Då blir det en förening och självförverkligande.
Ta för dig och öppna upp.

Ljus & Kärlek
Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke