Ännu en härligt solig dag

0

Hej! 🙂

Nu är det dags att blogga igen. 🙂 Jag var kattvakt tillsammans med min man i helgen och passade på att göra en livesändning och ge budskap med mina kort. Det var roligt och spännande att köra live, var alldeles för länge sedan sist.

Så vacker och go katt. ❤ Synd att vi båda är allergiska mot katter, men det gick hyfsat ändå. 🙂

Min energi är lite låg till och från pga att jag har fått problem med min sköldkörtel igen. Fick en medicin som inte alls passar mig som gav mig hjärtklappning och tyngre att andas, de slutade jag med innan helgen. Nu slipper jag iallafall hjärtklappning och kan andas bättre. Så skönt men problemet med sköldkörteln är kvar så inom kort ska jag prova på att få en healingform. Det ska bli spännande och skönt att få tillbaka min energi fullt ut. 🙂 Jag har tillit till att det blir bra igen.

Jag kommer att ge budskap och även blogga i övrigt när energin tillåter, återhämtning mellan varven så blir det bra. 🙂

Hoppas att ni alla har en underbar kväll med glädje och kärlek 🙏

Kram Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke