Budskap Torsdag 12/4 – Fredag 13/4

4

Hej fina du! 
Hoppas att du också har en underbart fin och solig dag, hos mig börjar snön att smälta bort mer och mer. Så underbart, våren har varit efterlängtad. ☀

Det första som kommer upp är att släppa in nya människor i ditt liv, öppna upp för det. Det är dags att hoppa upp och ta för dig av vad livet ger dig, du har mycket att utforska. Resan är inte över, det är dags att gå vidare och göra dig av med det som du inte behöver längre. Både inre och yttre saker, låt det komma fram så kan det också läkas och du kommer att känna en lätthet. Det är okej att gråta om det behövs, det är okej att känna det du känner. Har du något du behöver lätta så gör det för din läkning, du kommer att se att det släpper in ny energi och ett flöde för dig.
Var vaken och alert så ser du de möjligheter som kommer till dig.
I det här så ser jag också att du kanske har/får en känsla av att “nu räcker det” i något som du är i, antingen i ditt inre eller det yttre. Att du kommer till den punkten att du bestämmer dig för att göra förändringar. Tillåt dig själv då att ta risker och släppa begränsningar så kommer din energi att flöda fritt. Det ger dig insikter och ny kraft i ditt liv.
Stå i din egen kraft. 

Ljus & kärlek ☀
Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke