Budskap Måndag 9/4 – Onsdag 11/4

0

Här får du budskap för Måndag – Onsdag fina du ❤

Här återkommer samma som sist att känna sig hemma i dig själv, vart du än är.
Vad vill du förändra om du inte känner dig hemma? Sätt dig gärna i stillhet för dig själv och meditera och fråga varför du inte känner dig hemma och vilka förändringar som är viktiga? Vänta och se vad du får till dig.
Följ vägledningen som du får till dig, om du inte får till dig svaret på en gång så gör något annat en stund och prova igen. Tillåt dig själv att känna dig hemma i dig själv.
Om du redan känner dig hemma så njut av det, låt känslan nå djupare inom dig.
Det handlar också om att ta en paus om du har haft mycket runt dig, det kan handla om att bara gå ut på en promenad och att bara vara. När du låter “hemmakänslan” växa sig större så växer också din medvetenhet, du behöver inte kämpa för det. Slappna av och låt det komma naturligt. Om du har känt ett mörker så släpper det snart.
De som du har i ditt liv nu, händelser och känslor försöker att visa dig ett mönster lika gammalt som din egen själs resa. Kanske kan ett utforskande av tidigare liv kan ge dig många svar?

Jag önskar dig en fin start på veckan! ❤
Kram Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke